Drumcirkel voor de hei en de natuur rond ons.

De zolder van de Oude Pastorij in Kapellen heeft iets, de oude houten balken, de vorm van een grote grot. Het is de ideale plek om een drumcirkel te vormen.

We vormen een cirkel en drummen voor onszelf, de ander en het grotere geheel. De tonen van de drum verbinden ons met ons hart, het hart van de ander en het hart van Moeder Aarde. In deze tijd van transitie, veranderingen die we allemaal merken, kunnen we onszelf en de Aarde helpen. Door samen te komen en te drummen. Het is een eeuwenoud medicijn. De drum verbindt.

Extra aandacht en liefde gaat uit tijdens deze drumcirkel naar de natuur om ons heen en vooral naar de Kalmthoutse heide. Wie de laatste tijd door de hei wandelde merkt de veldslag die er plaatsvindt. Honderden gezonde bomen worden omgezaagd. Het geeft een aanblik van verwoesting en verslagenheid. In plaats van ons neer te leggen bij dit gebeuren en in plaats van ons in negativiteit te hullen, kiezen we voor onze gebundelde krachten, onze stemmen en drums maken trillingen van liefde en heling.

voor wie niet vertrouwd is met drummen, sjamanisme, of samen komen in een cirkel, dat is geen enkel probleem. je aanwezigheid als mens is meer den aan geschenk voor de hei. wens je je gewoon neer te leggen op een matje en je mee te laten voeren door de klank, dan kan dat helemaal.

Wanneer: 7 december om 16u

Waar: Oude Pastorij, Dorpsstraat 45, Kapellen

Meebrengen: je trom, ratel, fluit,… en een open hart 🙂 en als je je wenst neer te leggen, is een matje en deken handig.

Vrije bijdrage voor de huur van de zaal en de organisatie. De rest van de opbrengst gaat naar de natuur.

Inschrijven of extra info via roosenhart.healing@gmail.com of 0473672686 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s